Gezocht: vos met bonte vacht

Quick Brown Foxes adopteert graag nieuwe vossen. Zeker als ze creatieve streken hebben. Ben jij een vos die houdt van dingen bedenken, zich in ideeën vastbijt en ze pas lost als ze er zijn. Ben je of ken je iemand die aan onderstaande beschrijving beantwoordt? Contacteer ons dan als de wiedeweerga.

Naar wie zijn we op zoek? Naar iemand met een hekel aan de uitdrukking ‘de wiedeweerga’. Iemand die uitroeptekens overbodig vindt omdat de boodschap zelf sterk genoeg moet zijn. Je bent niet gramhugdig, maar het woord intrigeert je wel. Je werkt of hebt gewerkt als creatieveling in een creatieve sector.

Je maag krimpt als je merkt dat iemand anders ergens op een godvergeten plek op de wereld toevallig hetzelfde geniale idee had als jij, alleen ietsje eerder. ‘Speciaal’ is een adjectief dat ze wel eens op je voorhoofd plakken – en dat je koestert als compliment. En bij de naam Jackson Pollock denk je niet aan iemand met een te grote afro en te wijde broekspijpen.

Maar vooral: je hebt zin om nieuwe ideeën te bedenken voor mensen die aandacht willen verdienen (niet kopen). Je wil geen leugens verpakken in een mooi kleedje, wel zinvolle oplossingen bedenken die het verschil maken. Je bent pas tevreden over je werk wanneer je klant én zijn klant dat zijn. En je kan een Nederlander en een Waal naast je dulden. Dat is allicht nog het moeilijkste van de job.

Geïntrigeerd? Waar wacht je op: