Waarom vossen naar de stad trekken (en wij verhuizen naar Maastricht)

Aangezien vossen zich alsmaar meer thuisvoelen in stad, konden we die trend alleen maar volgen: QBF verhuist naar de Witmakersstraat 10 in Maastricht.

Ode aan Maastricht

Stad met een eigen gezicht, door de Romeinen gesticht. Stad van traditie, van wierrook en bier. Altijd het grootste plezier. Benny Neyman zingt het zoals geen ander en wie Maastricht kent, zingt volmondig mee. We trekken naar Maastricht omdat we ons daar thuisvoelen. We zijn van origine een Belgisch-Limburgs bureau maar grenzen hebben eigenlijk weinig vat op wat we doen. De Nederlandse, Limburgse, Luikse, Bourgondische en Duitse invloeden maken de sfeer in Maastricht erg bijzonder, vertrouwd en toch helemaal apart. Levendig. Hyper gezellig. Kortom, een plek waar je ‘s ochtends met veel goesting arriveert en ‘s avonds moeilijk weggeraakt.

Wat mensen helpt, is goed voor je business

Nieuwe plekken betekenen ook nieuwe mensen, ideeën en inspiratie. De onmisbare elementen om onze creativiteit te voeden, want net dat is doorheen de zes vossenholen nog steeds onze belangrijkste troef: wij leveren creativiteit en strategie in communicatie.

Wij geloven dat organisaties vandaag relevant moeten zijn omwille van de waarde die ze creëren. Niet omwille van een gevatte reclameslogan of een holle actie. Wij werken bijgevolg dan ook voor bedrijven en organisaties die net als wij geloven in de waarde van een duurzame cultuur en een sterke identiteit. Dat is voor elke klant anders, daarom dat wij voor elk project van een leeg blad starten. Een aantal concrete voorbeelden vind je hier.

Bakkie doen?

Toegegeven, aan de inrichting moet nog gewerkt worden, maar verder voelen we ons helemaal thuis op de Witmakersstraat. We zitten in een prachtig pand op het gelijkvloers met heerlijk grote ramen, waar heerlijk nieuwsgierige blikken naar binnen geworpen worden.  

Wil je ook wel eens een nietsvermoedende voorbijganger verrassen, terwijl je in de tussentijd conceptueel knap werk aflevert of een volgende communicatiestrategie mee vormgeeft? We zoeken nog een aantal creatieve vossen, met een appetijt voor afwisseling, verantwoordelijk en relevantie. En Maastricht natuurlijk. Of nog beter, trakteer ons. We houden voor uw gemak alvast een hotlist bij.

Schrijf je in op ‘Fox Tales’, onze nieuwsbrief met leesvoer voor lepe vossen