Hup, hup! Heel ‘t land komt in beweging.

HUPHUP

Hup, hup! Kom op! Wij weten dat jij het kunt. HUPHUP is het speelse resultaat van een sportief rebranding traject met het voormalige EasyFit: een sportclub meets buurthuis in België en Nederland.

HUPHUP!

Sport. Soms is het knap lastig om er mee te starten. HUPHUP helpt je die eerste stap te zetten. Of je nu opnieuw aan de bak wilt of voor het eerst begint: HUPHUP bewijst dat sporten sterker, gezonder en gelukkiger maakt. Ongeacht je situatie wanneer je bij HUPHUP start.

 

In deze alternatieve fitnessclub ga je samen aan de slag: met je sportcoach én je club. Je traint op slimme sporttoestellen volgens een op maat gemaakt programma waardoor de lat niet te maar hoog genoeg ligt.

Scene-18
Scene-04
Scene-05

Wij hielpen HUPHUP haar eerste stap te zetten: want een nieuw, drempelverlagend sportconcept vraagt om een vers verhaal met bijpassend (sport)jasje. De fijne webjongens van Yappa bouwden er vervolgens een mooie site mee. 

HUP_BusStop

Geïnspireerd op de mental health en self help beweging, schrikt de merkidentiteit van HUPHUP niet af maar lacht ‘ie je toe. De drill sergeant die we van standaard fitnessclubs gewend zijn maakt bij HUPHUP plaats voor een opbeurend en goedgezind karakter. Frisse, vriendelijke kleuren en een eigen(zinnig) handschrift zijn, net als de leden van HUPHUP, beweeglijk, toegankelijk en niet bang om, af en toe, onhandig te zijn.

HUPHUP-totebag-front
HUPHUP-shirt1
HUPHUP-shirt2
HUPHUP-totebag-back

Die authenticiteit is inherent aan wat er, club voor club, eigenlijk al gebeurde. Een reality check (interviews en gebruikersreizen) bewees dat er onder de leden en de coaches van HUPHUP een sterk gevoel van kameraadschap en sociale motivatie heerste. Die “vriendschap”, die van onderop ontstaan is, komt nu ook in het merkverhaal tot zijn recht.

Nu HUPHUP haar eerste stap gezet heeft, rekken (en strekken) haar ambities ver: eind 2020 hoopt HUPHUP een honderdtal coachcentra te openen in de Benelux.

Weten welk geheim recept er in jouw bedrijf borrelt?