Je reis naar Limburg start vanaf nu op je computerscherm

Toerisme Limburg

Toerisme Limburg bestaat om gasten ‘goesting’ te geven in Limburg, vanuit de Limburgse eigenheid en sterktes. Hoe vertaal je dat naar een website die online even sterk overtuigt als een offline koffie met vlaai?

Oplossing:

Een digitaal platform ontwikkelen dat het DNA van Limburg uitdraagt én bewijst. Vertrekpunt = de Limburgers. Want zij maken Limburg tot wat het is. En daar zet de website dan ook op in: verhalen over én met Limburgers, die de waarheid alle eer aandoen. Een ambitieus opzet en ontwerp door Quick Brown Foxes, vervolgens door webontwikkelaar Nascom feilloos en tot in het kleinste detail gebouwd. Of hoe een fijne klant met een fijne opdracht leidt tot een 100% Limburgs en 100% fijn resultaat. 

beelden-toerismelimburgcase

Om gekozen te worden moet je aanwezig zijn én zorgen dat je jezelf onderscheidt.
Met de keuzes die gemaakt werden in de discovery hadden we de bouwstenen om niet enkel een functionele ‘boekingssite’ te maken, maar ook om Limburg via digitale weg onderscheidend te promoten. Het platform biedt ruimte voor die onderscheidende communicatiecampagnes.

videotl

Bij het kiezen van een reis vertrekken mensen vanuit hun reisbehoefte. Combineer dat met onderscheidende communicatie en je hebt een experience video die je virtueel door Limburg loodst en waar je tegelijkertijd een persoonlijke reis mee kan samenstellen.

Wil jij ook beter in beeld brengen waar je voor staat?