Beter een goede buur dan een verre vriend: Roos heet je welkom

Thor Vastgoed

World, meet Roos: the girl next door die je welkom heet in Lummen. Roos begrijpt dat een nieuwe woning kopen niet niks is. Daarom gidst ze je met een knipoog door het kijk- en koopproces.

Hoi, ik ben Roos.

Bij Roos sta je er nooit alleen voor: ze kent de juiste mensen, weet bij wie je moet zijn voor praktische zaken en stelt je voor aan haar favoriete buren: Luc, Wim, Jos, Rita, … Voor je het weet wil je nooit meer naar huis.

boekdesign

Roos stelt je gerust. Want ook een woningkoper mag blijven twijfelen. Tussen natuur en de stad. Tussen Brussel en Antwerpen. Of tussen aardbei- en vanille-ijs. Bij Roos kies je voor de keuze, want “Ik lig ergens in het midden en dat zal ik altijd blijven doen.”

macbook-pro-clay

Roos is de één-op-één vertaling van een merkidentiteit die wij ontwikkelden voor een nieuwbouwproject van Qliving en Vandebos: 30 appartementen in het centrum van Lummen, op steenworp afstand van het Klaverbladknooppunt van België. Een ‘schot in de roos’ voor iedere woningkoper die nog alle kanten op wil.

Roos_Sationary

Alle opties open houden is een wens die Roos met haar toekomstige bewoners deelt. Roos maakt zich hard voor meer dan alleen een goede ligging: groen, ruimte en inclusiviteit zijn pijlers die Roos minstens zo belangrijk vindt.

 

Samen met Roos gingen we daarom op pad om, naast de plek, ook de buurt te verkennen. De verhalen die daar op ons pad kwamen, waaronder die van burgemeester Luc, schepen Wim en oud-grondeigenaren en nu eerste kopers Karen en Thea, zijn vereeuwigd op de website en in het verkoopslastenboek.

Roos_Ext3
Screenshot 2019-05-20 at 14.20.42
Screenshot 2019-05-20 at 14.21.22
Screenshot 2019-05-20 at 14.21.47
Screenshot 2019-05-20 at 14.21.02
Interieur_slaapkamer_dressing_omgeving

Inmiddels zijn de gebaksbordjes en rosé flessen van het openingsweekend opgeruimd en is het merendeel van de appartementen verkocht. Voor Roos kan de bouw van het complex niet snel genoeg beginnen. Maar tot die tijd schittert ze nog even online en op het hekwerk.

Benieuwd welk karakter er in jouw project schuilgaat?