Ons team

Wie zijn die vossen? Wel, wij. Aangenaam.

Simon helpt al 15 jaar organisaties om vanuit hun essentie te handelen én te communiceren. Hij begeleidt bedrijven om waardevolle merken te maken, met hun mensen. Hij ontwerpt met hen de creatieve verhalen en ervaringen die ze aan hun klanten, partners en medewerkers willen aanbieden.

simon@quickbrownfoxes.be

If the user doesn't use it, it doesn't work. Maarten bouwde 9 jaar als art director mee aan merken, digitale kanalen en services. Bij de vossen channelt hij zijn ervaring in UX design en oog voor stijl tot het creëren van de best mogelijke ervaring voor de mens in het proces.

maarten@quickbrownfoxes.be

Mensen, ideeën, woorden, doelen, middelen, communicatievragen en oplossingen. Judith legt de linken en brengt ze samen. In een communicatiestrategie, waardevolle tekst, of gezellig kerstfeestje.

judith.ketelslegers@quickbrownfoxes.be

Als bontmaker zet Robin haar streken in op het gebied van creatieve strategie en conceptontwikkeling. Met sporen in de kunst- en cultuurwereld is deze vos niet bang om baldadig te werk te gaan of om haar wilde haren te verliezen.

robin.berkelmans@quickbrownfoxes.be

Een kartrekker zoekt uit wat een project echt nodig heeft en zorgt er vervolgens ook voor dat het er echt komt. Want als er nog zekerheden in het leven zijn, is het wel dat Martine zich smijt.

martine.mommen@quickbrownfoxes.be

De meest doorwinterde vos uit ons leger heeft zijn strepen verdiend als ondernemer in de verkoops- en de digitale sector. Vandaag combineert hij die kennis om bedrijven te helpen in hun transitie naar meer digitale bedrijfs- en verkoopsprocessen. Als serieel ondernemende vos kent hij de uitdagingen van de bedrijfswereld van binnen en van buiten. Zo kan hij adviseren als expert én ervaringsdeskundige.

yves.heylen@quickbrownfoxes.be

Quick Brown Foxes adopteert geregeld nieuwe vossen. Meestal met creatieve streken. Wil jij ook een vos zijn? Mail dan naar jezelf via:

bontevos@quickbrownfoxes.be