Ons team

Wie zijn die vossen? Wel, wij. Aangenaam.

Simon was de afgelopen 15 jaar communicatiestrateeg, product marketeer, projectmanager, cultuurbeleidscoördinator en senior business consultant in digital service design. Rode draad in zijn verhaal: organisaties helpen om vanuit hun essentie te handelen én te communiceren.

simon@quickbrownfoxes.be

If the user doesn't use it, it doesn't work. Maarten bouwde 9 jaar als art director mee aan merken, digitale kanalen en services. Bij de vossen channelt hij zijn ervaring in UX design en oog voor stijl tot het creëren van de best mogelijke ervaring voor de mens in het proces. Daarnaast is hij fervent ambassadeur van Nederlands gerstenat.

maarten@quickbrownfoxes.be

Als sociaal dier leeft de vos in groepen. Ieder levert zijn of haar bijdrage vanuit zijn of haar expertise. Het is aan de spelverdeler om dit samenspel zo efficiënt mogelijk te organiseren. Enkel zo komen we in nauwe samenwerking met onze partners tot een waardige oplossing.

eline.gregoor@quickbrownfoxes.be

In tegenstelling tot de rekels (mannelijke vos, nvdr) van ons team heeft Judith geen anderhalf decennium op de werkteller. Potentieel en ervaring vinden wij immers twee verschillende dingen. Samen met Jorrit zet ze de strategie van onze projecten uit.

judith.ketelslegers@quickbrownfoxes.be

De meest doorwinterde vos uit ons leger heeft zijn strepen verdiend als ondernemer in de verkoops- en de digitale sector. Vandaag combineert hij die kennis om bedrijven te helpen in hun transitie naar meer digitale bedrijfs- en verkoopsprocessen. Als serieel ondernemende vos kent hij de uitdagingen van de bedrijfswereld van binnen en van buiten. Zo kan hij adviseren als expert én ervaringsdeskundige.

yves.heylen@quickbrownfoxes.be

Quick Brown Foxes adopteert een vos met creatieve streken. Wil jij onze nieuwe vos zijn? Mail dan naar jezelf via:

bontevos@quickbrownfoxes.be