Ons team

Wie zijn die vossen? Wel, wij. Aangenaam.

Simon helpt al 15 jaar organisaties om vanuit hun essentie te handelen én te communiceren. Hij begeleidt bedrijven om waardevolle merken te maken, met hun mensen. Hij ontwerpt met hen de creatieve verhalen en ervaringen die ze aan hun klanten, partners en medewerkers willen aanbieden.

simon@quickbrownfoxes.be

If the user doesn't use it, it doesn't work. Maarten bouwde 9 jaar als art director mee aan merken, digitale kanalen en services. Bij de vossen channelt hij zijn ervaring in UX design en oog voor stijl tot het creëren van de best mogelijke ervaring voor de mens in het proces.

maarten@quickbrownfoxes.nl

Een kartrekker zoekt uit wat een project echt nodig heeft en zorgt er vervolgens ook voor dat het er echt komt. Want als er nog zekerheden in het leven zijn, is het wel dat Martine zich smijt.

martine.mommen@quickbrownfoxes.be

Vraagsteller? Te passief. Het probleem dat je bij Julie neerlegt, gaat ze vervolgens vervolledigen met de vraag van jouw klant. Zo maakt ze de vraag die er eigenlijk echt toe doet, om van daaruit de vertaling te maken naar tekst of strategie.

julie.vantilt@quickbrownfoxes.be

Sanne maakt communicatiedragers die ertoe doen. Mooi is goed, functioneel is beter. Een puzzel die ze bij elk project legt, tot het geheel werkt voor klant en vos. Inclusief ons kantoor. Dat verbouwde ze al even in maand twee dat ze bij ons was. Instigaten, enzo.

sanne.teheux@quickbrownfoxes.nl

De orkestmeester is de aanvoerder van de eerste violen en zorgt dat de violen gelijk gestemd zijn. Dat is ook wat Jan bij Quick Brown Foxes doet. Met meer dan tien jaar ervaring in grote en kleine bureaus, heeft onze Orkestmeester expertise opgebouwd in het ontwerpen en beheren van productieprocessen en organisatiestructuren.

jan.bikkembergs@quickbrownfoxes.be

De meest doorwinterde vos uit ons leger heeft zijn strepen verdiend als ondernemer in de verkoops- en de digitale sector. Vandaag combineert hij die kennis om bedrijven te helpen in hun transitie naar meer digitale bedrijfs- en verkoopsprocessen. Als serieel ondernemende vos kent hij de uitdagingen van de bedrijfswereld van binnen en van buiten. Zo kan hij adviseren als expert én ervaringsdeskundige.

yves.heylen@quickbrownfoxes.be

Quick Brown Foxes adopteert geregeld nieuwe vossen. Meestal met creatieve streken. Wil jij ook een vos zijn?