Ons team

Wie zijn die vossen? Wel, wij. Aangenaam.

Bart bouwt al 15 jaar mee aan merken, eerst als art director later als creatief directeur. Tijdens deze periode werden niet alleen merken groter, maar ook de prijzenkasten van verschillende internationaal gereputeerde bureaus. Hij won een 30-tal prijzen nationaal en een 20-tal internationaal, waarvan 5 Cannes Lions. Samen met Jorrit leidt hij de creatie van Quick Brown Foxes.

bart@quickbrownfoxes.be

Simon was de afgelopen 15 jaar communicatiestrateeg, product marketeer, projectmanager, cultuurbeleidscoördinator en senior business consultant in digital service design. Rode draad in zijn verhaal: organisaties helpen om vanuit hun essentie te handelen én te communiceren. Simon is met Jorrit mede-oprichter van Quick Brown Foxes.

simon@quickbrownfoxes.be

Jorrit heeft 15 jaar ervaring als creative director en copywriter in boetiekbureaus en grote communicatienetwerken. Er staan ondermeer 8 Cannes Lions Awards op zijn naam en daarnaast nog een 30-tal andere internationale creatieve bekroningen. In 2013 was hij de eerste Belg die genomineerd werd als Most Contagious door het Britse innovatiemagazine Contagious Mag. Eerder was hij al Belgian Creative of The Year 2011.

jorrit@quickbrownfoxes.be

In tegenstelling tot de rekels (mannelijke vos, nvdr) van ons team heeft Judith geen anderhalf decennium op de werkteller. Potentieel en ervaring vinden wij immers twee verschillende dingen. Samen met Jorrit zet ze de strategie van onze projecten uit.

judith.ketelslegers@quickbrownfoxes.be

If the user doesn't use it, it doesn't work. Maarten bouwde 9 jaar als art director mee aan merken, digitale kanalen en services. Bij de vossen channelt hij zijn ervaring in UX design en oog voor stijl tot het creëren van de best mogelijke ervaring voor de mens in het proces. Daarnaast is hij fervent ambassadeur van Nederlands gerstenat.

maarten@quickbrownfoxes.be

Als sociaal dier leeft de vos in groepen. Ieder levert zijn of haar bijdrage vanuit zijn of haar expertise. Het is aan de spelverdeler om dit samenspel zo efficiënt mogelijk te organiseren. Enkel zo komen we in nauwe samenwerking met onze partners tot een waardige oplossing.

eline.gregoor@quickbrownfoxes.be